Analisti Turk habit gjithë botën me veprimin e tij, nxjerr flamurin shqiptar në emision, këta janë…! (Video)

Analisti turk Ahmet Cakar, duke debatuar për historinë e popujve në një emision televiziv, analisti turk Ahmet Cakar nxorri falmurin shqiptarë në mes të emisionit dhe deklaron se këta (shqiptarët) e kanë shkruajtur historinë e vërtetë. Analisti turk në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për triumfet […]

Video e rrallë e vitit 1998, kur Ibrahim Rugova mblodhi artistët e Kosovës në një vend!

Për ekipin realizues të këngës “Kosova Calls for Peace” pas përfundimit të një pune të palodhshme në vitin 1998, ishte organizuar një pritje në Rezidencën e presidentit Rugova, i cili së bashku me gruan e tij, Fanën e pritën ngrohtësisht ekipin e këngës. Presidenti Rugova atë kohë i falenderoi të gjithë dhe i përgëzoi për […]

Disa nga gënjeshtrat më shkatërrimtare në historinë e njerëzimit

Ditët e sotme, gënjeshtra është prezente në media – praktikisht çdo ditë. Gënjeshtra ishte një fjalë që, jo shumë kohë më parë, politikanët dhe mediat rrallë e flisnin hapur. Por në kohët e sotme, politikanët dhe shtypi e akuzojnë vazhdimisht njëri-tjetrin për pandershmëri. Shumë prej këtyre gënjeshtrave kanë nisur të injorohen ose harrohen shpejt nga […]

Parashikimi i CIA-s në vitin 1979 për krijimin e Shqipërisë së Madhe, në hart nuk përfshihej Veriu i Kosovë!

Në një artikull të publikuar vite më parë në ocnal.com, publikohet një analizë e CIA për problemin e shqiptarëve dhe Kosovës në Ballkan ku përshkruhet edhe tendenca e shqiptarëve për tu bashkuar në një shtet e ku në hartën e publikuar të “Shqipërisë së Madhe” përfshihen edhe një pjesë e Novi Pazarit, Leskovci, Lugina e […]