Dështon arratisja e 20 të burgosurve në Venezuelë! Llogaritën gabim tunelin, dolën në zonën e gardianëve (Video)

0 minutes, 33 seconds Read

Një përpjekje e dëshpëruar dhe e dështuar për të dalë nga burgu ka qenë ajo e disa të burgosurve në Venezuelë.

Pasi hapën një tunel dhe kaluan muret e burgut, hasën në një grup prej 30 policësh që po bënin një stërvitje jashtë burgut.

Mediat publikuan videon ku duken disa prej 20 të burgosurve që ishin pjesë e planit të arratisjes në pjesën dalëse të tunelit ku i presin gardianët.

Sipas Daily Mail, llogaritja e gabuar, bëri që të burgosurit të hapnin tunelin që i çoi në zonën e stërvitjes në selinë e policisë në qytetin venezuelian, Maracaibo.

Publikime te ngjashme