Biznesmeni kërkon kamarierë me 2200 euro neto në muaj plus bonuse nëse nuk pinë duhan (dhe shkojnë në palestër)

1 minute, 15 seconds Read

Një ofertë pune me pagë mbi mesataren (2200 euro neto në muaj) dhe bonuese që synojnë mirëqenien e punonjësve. Kjo është ideja e Christian Gallonetto, një restaurator nga Bressanone në kërkim të “kameriereve me përvojë në funksion të sezonit të verës”, të cilave ai u ofron, përveç kontratës së punës, edhe tre orë ushtrime fizike në palestër (të përfshira në 40 orë punë në javë) dhe një bonus për ata që e lënë duhanin gjatë pushimeve në klub.

Gallonetto, i njohur tashmë në Bressanone për iniciativat e tij alturiste, prezantoi ofertën e punës për restorantin “Villa Resi” në Varna. “Doja të nisja një sfidë për të gjetur staf kompetent, në një periudhë kur është gjithnjë e më e vështirë”, shpjegon sipërmarrësi për gazetat lokale. “Paga që unë ofroj është mbi mesataren për një kamarier që tashmë di të bëjë punën e saj dhe që nuk ka nevojë të mësohet asgjë, padyshim me orët jashtë orarit të paguar veçmas”.

“Për më tepër, fokusohem në mirëqenien fizike, sepse në praktikë e paguaj punonjësin për të trajnuar dhe për të lënë duhanin. Për mua është e rëndësishme t’i bëj njerëzit të kuptojnë se një trup i shëndetshëm funksionon më mirë në simbiozë me mendjen, largon stresin dhe problemet, duke rritur përfitimin e punës”.

Publikime te ngjashme