Aktiviteti interesant në New York, njerëzit mblidhen për të ngrënë drekë plotësisht lakuriq

Një aktivitet shumë interesant po mbahet në qytetin amerikan të New York-ut. Kjo pasi një grup njerëzish po mblidhen në një vend për të ngrënë drekë plotësisht lakuriq si dhe për të medituar, transmeton Telegrafi. Iniciativa quhet “The Füde Breathwork Experience”, dhe tarifa për të hyrë aty është 44 deri në 88 dollarë, në kuadër […]

“La ilahe, Aga Hoxhë e kam tradhtu burrin”, imitimi perfekt i Shefqet Krasniqit dhe Albin Kurtit nga analisti Behrami (Video)

Imitimi Hoxhës së mirënjohur Shefqet Krasniqit, nga analisti Artan Behrami, ka shkaktuar të qeshura në studion e ”Libero”, në ATV. Behrami ka imituar Hoxhën Kransiqi duke treguar se Hoxha e lexon vetë pyetjen pastaj edhe i përgjigjet. “Pyetja është një grua kinse e vet, aga hoxhë e kam tradhtu burrin” Tutje Behrami vazhdon, “La ilahe, […]