Category: Shendetësi

1 2 3 67 10 / 666 POSTS
Skolioza – deformimet e shtyllës kurrizore dhe trajtimi i tyre

Skolioza – deformimet e shtyllës kurrizore dhe trajtimi i tyre

Çfarë është skolioza? Skolioza është lakimi anash i shtyllës kurrizor [...]
5 arsye përse nuk duhet ta lini mëngjesin pa ngrënë

5 arsye përse nuk duhet ta lini mëngjesin pa ngrënë

Nëse mendoni të hiqni dorë nga mëngjesi për të rënë nga pesha, mendoje [...]
Tjetër rekord infektimesh në Rusi

Tjetër rekord infektimesh në Rusi

Mutacioni indian po gjunjëzon Rusinë. Kjo e diel shënoi një rekord të [...]
Pse shishet kanë datë skadence kur uji nuk skadon?

Pse shishet kanë datë skadence kur uji nuk skadon?

Uji i çezmës mund të ruhet dhe të konsumohet deri në 6 muaj me rrezik [...]
Mjekët dhe punonjësit shëndetësor të cilët nuk janë vaksinuar do të pezullohen me ligj

Mjekët dhe punonjësit shëndetësor të cilët nuk janë vaksinuar do të pezullohen me ligj

Mjekët dhe punonjësit shëndetësorë, të cilët nuk janë vaksinuar do të [...]
Pesë shenja që duhet të shkoni menjëherë te kardiologu

Pesë shenja që duhet të shkoni menjëherë te kardiologu

Trajtimet për sëmundjet afatgjata mund të dobësojnë dhe të çojnë në nd [...]
Disa mënyra për ta përmirësuar shëndetin e mëlçisë

Disa mënyra për ta përmirësuar shëndetin e mëlçisë

Shëndeti i mëlçisë është tregues i performancës së metabolizmit, zemrë [...]
Dhimbjet e kokës – Cilat arsye shëndetësore i shkaktojnë ato?

Dhimbjet e kokës – Cilat arsye shëndetësore i shkaktojnë ato?

Nëse një fëmijë vuan nga migrena ai ose ajo mund të përballet me marra [...]
1 2 3 67 10 / 666 POSTS