fbpx

Category: Lifestyle

1 2 3 84 10 / 834 POSTS
Cila është kohëzgjatja “e duhur” e seksit?

Cila është kohëzgjatja “e duhur” e seksit?

Kur flasim për kohëzgjatjen e seksit, mendimet dhe opinionet janë të s [...]
Pse kur rritëmi ndalojmë së besuari në magji?

Pse kur rritëmi ndalojmë së besuari në magji?

Kur rritemi, shumica e njerëzve pushojnë së besuari në magji. Çdo gjë [...]
Udhëtime, takime të reja, projekte, tetori nis me lajme të mira!

Udhëtime, takime të reja, projekte, tetori nis me lajme të mira!

Dashi Do të jeni energjikë dhe të sigurt. Shpenzimet e panevojshme [...]
Covid ka ndryshuar personalitetet e të gjithëve ne, sipas një studimi të ri

Covid ka ndryshuar personalitetet e të gjithëve ne, sipas një studimi të ri

Hulumtimet e reja tregojnë se si personalitetet e njerëzve janë formua [...]
Ëndërrat mund të tregojnë të ardhmen, 7 kuriozitete që nuk i dinit për ëndërrat

Ëndërrat mund të tregojnë të ardhmen, 7 kuriozitete që nuk i dinit për ëndërrat

Shkencëtari i famshëm Nikola Tesla flinte vetëm 2 orë në ditë. Ç’ësht [...]
Pse shtatori është muaji kur njerëzit tradhtojnë më shumë?

Pse shtatori është muaji kur njerëzit tradhtojnë më shumë?

Shtatori është muaji kur njerëzit tradhtojnë më shumë, të paktën kësht [...]
NASA zbulon një ‘botë oqeanike’ ku 1 vit zgjat 11 ditë, por mund të jetë perfekte

NASA zbulon një ‘botë oqeanike’ ku 1 vit zgjat 11 ditë, por mund të jetë perfekte

Astronomët kanë zbuluar diçka që ata e kanë quajtur një “botë aliene u [...]
Nuk janë kot aty, sëmundja e rëndë që rrezikoni ju që hiqni qimet nga hunda

Nuk janë kot aty, sëmundja e rëndë që rrezikoni ju që hiqni qimet nga hunda

Qimet në hundë janë problemi i përditshëm i të gjithëve, si për femrat [...]
1 2 3 84 10 / 834 POSTS
x