Category: Ide Shqip

1 2 10 / 12 POSTS
Nga Albin Kurti: “Cirku i fluskave”

Nga Albin Kurti: “Cirku i fluskave”

Cirku i fluskave, 24 dhjetor 2008 Albin Kurti Në vitin 2008 kishim s [...]
Nga Albin Kurti: “20 vjet pas”

Nga Albin Kurti: “20 vjet pas”

Prishtinë, 13 nëntor 2008 Albin Kurti BE-ja dhe UNMIK-u u morën ves [...]
Nga Albin Kurti: “Marrëveshja që s’u mor vesh”

Nga Albin Kurti: “Marrëveshja që s’u mor vesh”

Albin Kurti, Prishtinë, 21 Gusht 2008 Sikur pavarësia të mos ishte sh [...]
Pse Ballkani ka mbetur i pazhvilluar në krahasim me pjesën tjetër të Evropës?

Pse Ballkani ka mbetur i pazhvilluar në krahasim me pjesën tjetër të Evropës?

Ballkani është një nga rajonet më të çuditshme në Evropë. Niveli i tij [...]
Cila Kosovë?

Cila Kosovë?

Albin Kurti, Prishtinë, 19 qershor 2008 43 vende nga anë të ndryshm [...]
Tentim pervers i LDK-së ndaj qeverisë Kurti – Osmani

Tentim pervers i LDK-së ndaj qeverisë Kurti – Osmani

– Krerët e LDK-së dje, me propozimin për rezolutë lidhur me nënshkrimi [...]
O Albin, O fol bre fol!

O Albin, O fol bre fol!

Nga Çun Lajçi "O Albin O fol bre fol! Tregona gjithçka qe po ndodhë [...]
Hoti: Merrni shembull Prizrenin dhe Podujevën si qeverisin këta më shirita të kuq

Hoti: Merrni shembull Prizrenin dhe Podujevën si qeverisin këta më shirita të kuq

Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, tha të martën, në [...]
1 2 10 / 12 POSTS