Category: Fetare

1 2 3 14 10 / 131 POSTS
Për herë të parë në historinë e Arabisë Saudite, gjatë haxhit bëjnë roje edhe femrat!

Për herë të parë në historinë e Arabisë Saudite, gjatë haxhit bëjnë roje edhe femrat!

E frymëzuar nga karriera e babait të saj të ndjerë, Mona vendosi të ba [...]
Kurban Bajrami – Tërnava bën thirrje për paqe, solidaritet dhe respektim të masave

Kurban Bajrami – Tërnava bën thirrje për paqe, solidaritet dhe respektim të masave

Në Xhaminën e madhe në Prishtinë është bërë falja e namazit të Kurban [...]
Mbulesa e re e Kaba-s në Mekë: përmban 120 kg ar dhe 100 kg argjend

Mbulesa e re e Kaba-s në Mekë: përmban 120 kg ar dhe 100 kg argjend

Faltorja kryesore e muslimanëve në botë mori një mbulesë të re. Ajo [...]
Ja në çfarë ore do falet bajrami nesër?!

Ja në çfarë ore do falet bajrami nesër?!

NJOFTIM Bazuar në mbledhjen e fundit të Rijasetit të B F I e RMV në [...]
Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë namazi i Bajramit këtë të [...]
Në Bosnje vidhet kopja 350-vjeçare e Kur’ani-t

Në Bosnje vidhet kopja 350-vjeçare e Kur’ani-t

Kur’ani më i vjetër i shkruar me dorë u vodh të martën nga Xhamia Atik [...]
Gjykata e lartë e BE-së vendos për shaminë në vendin e punës

Gjykata e lartë e BE-së vendos për shaminë në vendin e punës

Gjykata e Drejtësisë e Bashkimit Evropian të enjten vlerësoi që kompan [...]
“Kurban Bajrami po afron”🐏 – Lexoni disa mësime dhe rregulla mbi Kurbanin

“Kurban Bajrami po afron”🐏 – Lexoni disa mësime dhe rregulla mbi Kurbanin

Kurbani është një lloj ibadeti i cili nënkupton sakrificën e një lloji [...]
Kështu shkojnë në plazh Elvis Naçi me gruan

Kështu shkojnë në plazh Elvis Naçi me gruan

Ka nisur sezoni i verës dhe thuajse të gjithë po shkojnë në plazh për [...]
1 2 3 14 10 / 131 POSTS