fbpx

Category: Kuriozitete

1 2 3 53 10 / 530 POSTS
Pse kur rritëmi ndalojmë së besuari në magji?

Pse kur rritëmi ndalojmë së besuari në magji?

Kur rritemi, shumica e njerëzve pushojnë së besuari në magji. Çdo gjë [...]
Udhëtime, takime të reja, projekte, tetori nis me lajme të mira!

Udhëtime, takime të reja, projekte, tetori nis me lajme të mira!

Dashi Do të jeni energjikë dhe të sigurt. Shpenzimet e panevojshme [...]
Këto janë tri shtetet me më së paku korrupsion

Këto janë tri shtetet me më së paku korrupsion

Revista amerikane U.S. News & World Report e ka bërë një anketë në [...]
Ju njohim me Opojanin zemërmirë e memerbardhë!

Ju njohim me Opojanin zemërmirë e memerbardhë!

Një humanist që ndihmon familjarët, fqinjët dhe mbarë njerëzit që e rr [...]
Ajo regjistroi rastësisht momentin që i shpëtoi martesën

Ajo regjistroi rastësisht momentin që i shpëtoi martesën

Catilin Fladager është një nënë dhe një shfrytëzuese e TikTok që nuk e [...]
Ku gjendën shqiptarët në renditjen e popujve më inteligjentë në botë?

Ku gjendën shqiptarët në renditjen e popujve më inteligjentë në botë?

Për disa dekada, Koeficienti i Inteligjencës (IQ) është përdorur për t [...]
1 2 3 53 10 / 530 POSTS
x