Category: Tech

1 2 3 10 / 21 POSTS
Shtatë gabime që duhet t’i shmangni kur bëni marketing në Instagram

Shtatë gabime që duhet t’i shmangni kur bëni marketing në Instagram

Teknologjia moderne dhe rrjetet sociale kanë ndikuar në lehtësimin e s [...]
Fillon testi i fabrikës për trenin e parë elektrik të prodhuar nga Turqia

Fillon testi i fabrikës për trenin e parë elektrik të prodhuar nga Turqia

“Edhe gjatë pandemisë së COVID-19, personeli i Korporatës së Industris [...]
Google dhe Facebook përballen me gjoba për dominimin e hapësirës së reklamave

Google dhe Facebook përballen me gjoba për dominimin e hapësirës së reklamave

Google përbën më shumë se 90% të aksioneve e tregut të reklamave, ndër [...]
Facebook do të bëjë një ndryshim ne algoritmin e lajmeve

Facebook do të bëjë një ndryshim ne algoritmin e lajmeve

Facebook është duke bërë një ndryshim në algoritmin e saj të lajmeve q [...]
Në Indi ndalohet përdorimi i aplikacionit kinez TikTok!

Në Indi ndalohet përdorimi i aplikacionit kinez TikTok!

India bllokoi të hënën dhjetëra aplikacione kineze, mes të cilëve dhe [...]

Ja cilat janë kodet e fshehta në mediat sociale, kuptimi sekret i tyre!

Mjaft të rinj po përdorin kode të fshehta në mediat sociale për të tre [...]
Hakerët zbulojnë mijëra dokumente sekrete të FBI-së dhe policisë

Hakerët zbulojnë mijëra dokumente sekrete të FBI-së dhe policisë

Hakerët kanë zbuluar pothuajse 270 GB dokumente të FBI-së dhe policisë [...]
1 2 3 10 / 21 POSTS