fbpx

Category: Love

1 2 3 6 10 / 56 POSTS
Tipari që i bën disa njerëz më tërheqës se të tjerët

Tipari që i bën disa njerëz më tërheqës se të tjerët

Sipas një studimi të Qendrës për Studimin e Sjelljes dhe Mirëqenies Nj [...]
Këto cilësi të mashkullit, vlerësohen më shumë nga një femër

Këto cilësi të mashkullit, vlerësohen më shumë nga një femër

Të gjithë meshkujt mendojnë që femrat janë të interesuara vetëm në p [...]
Burrat që kanë këto 5 profesione divorcohen më shpesh, e thotë juristja

Burrat që kanë këto 5 profesione divorcohen më shpesh, e thotë juristja

juriste nga Atlanta e SHBA-së me eksperiencë të madhe në divorce, ka p [...]
Kjo është mosha e duhur për t’u martuar, në mënyrë që të shmanget divorci

Kjo është mosha e duhur për t’u martuar, në mënyrë që të shmanget divorci

Është një nga diskutimet më të shpeshta kudo. Më poshtë ju sjellim rez [...]
Femrat me te cilat nuk duhet të martoheni!

Femrat me te cilat nuk duhet të martoheni!

Pasioni është ai lloj i dashurisë që “të merr në qafë” sepse njeriu ng [...]
Faktori që i çon çiftet drejt ndarjes me saktësi matematikore

Faktori që i çon çiftet drejt ndarjes me saktësi matematikore

Marrëdhëniet njerëzore kanë provuar dimensionin e tyre kompleks me kal [...]
Zakoni magjik që duhet të hiqni për të krijuar marrëdhënie të shëndetshme

Zakoni magjik që duhet të hiqni për të krijuar marrëdhënie të shëndetshme

Si fëmijë, e dinim se duhej të thoshim fjalë “magjike” si “faleminderi [...]
5 arsye pse (nuk) duhet të martoheni

5 arsye pse (nuk) duhet të martoheni

Nëse jeni ende beqarë, nuk duhet ta vrisni shumë mendjen. Ka disa gjë [...]
Përse shohim ëndrra seksi: Doktoresha zbulon domethënien e thellë psikologjike!

Përse shohim ëndrra seksi: Doktoresha zbulon domethënien e thellë psikologjike!

Në qoftë se shihni disa persona që ju i njihni apo shihni ëndrra tradh [...]
1 2 3 6 10 / 56 POSTS