fbpx

Category: Kosovë

1 2 3 1,536 10 / 15360 POSTS
Kryeministri Kurti u prit në American Councils, takohet me drejtuesit dhe musafirë tjerë!

Kryeministri Kurti u prit në American Councils, takohet me drejtuesit dhe musafirë tjerë!

Në përfundim të qëndrimit të tij në Washington D.C., kryeministri, Alb [...]
“Dorëzohet” ZRRE, heq dorë nga rritja e çmimit të energjisë elektrike

“Dorëzohet” ZRRE, heq dorë nga rritja e çmimit të energjisë elektrike

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), në një mbledhje të jashtëzak [...]
Avokati Emmerson sqarohet për deklaratën rreth Nazim Bllacës

Avokati Emmerson sqarohet për deklaratën rreth Nazim Bllacës

Avokati i Kadri Veselit ka thënë se e ka bërë një gabim gjatë deklarat [...]
MPJ-ja e Kroacisë thotë se Kosova duhet ti ketë dyert e hapura në Këshillin e Europës

MPJ-ja e Kroacisë thotë se Kosova duhet ti ketë dyert e hapura në Këshillin e Europës

Pas takimit të Komitetit të Ministrave të Këshillit të Europës në Tori [...]
Avokati i Kadri Veselit në Speciale thotë se Nazim Bllaca ka vdekur!

Avokati i Kadri Veselit në Speciale thotë se Nazim Bllaca ka vdekur!

Gjatë seancës së sotme, avokati i Kadri Veselit, Ben Emmerson, ka zbul [...]
Thyhet rekordi/ Dogana mbledhë mbi 500 milionë euro

Thyhet rekordi/ Dogana mbledhë mbi 500 milionë euro

Dogana e Kosovës për herë të parë ka arritur të kalojë 500 milionë eur [...]
1 2 3 1,536 10 / 15360 POSTS