Category: Kuriozitete

1 2 3 20 / 24 POSTS
Në galaktikën tonë ka më shumë se 30 lloje të të huajve?!

Në galaktikën tonë ka më shumë se 30 lloje të të huajve?!

Është thënë se mund të ketë dhjetëra civilizime aktive në Rrugën tonë [...]

Sot u martua Ozil, dëshmitar ishte Taip Erdogan (Video)

Sot u martua Ozil, dëshmitar ishte Taip Erdogan Mesut Ozil po martohe [...]
Pitoni mbyt performuesin live (Video)

Pitoni mbyt performuesin live (Video)

Një performues në cirk vdiq pasi një gjarpër gjigant e mbyti gjatë një [...]
Karikaturat më të gjetura për zjarrin në Katedralen ‘Notre Dame’

Karikaturat më të gjetura për zjarrin në Katedralen ‘Notre Dame’

Nata e të hënës dhe mëngjesi i të martës, i gjeti të trishtuar dizenja [...]
2 minuta e 14 sekonda, koha që ky person e pa vdekjen me sy. Ja pse

2 minuta e 14 sekonda, koha që ky person e pa vdekjen me sy. Ja pse

2 minuta e 14 sekonda: Koha në të cilën një personit nga Florida iu rr [...]
1 2 3 20 / 24 POSTS