KQZ certifikon listën finale për zgjedhjet në Veri, 1,345 votues më shumë sesa në zgjedhjet lokale të vitit 2021

0 minutes, 21 seconds Read

Gjatë mbledhjes së sotme, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar kryetar në katër komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok si dhe për dy kuvendet komunale: Zveçan dhe Leposaviq, të cilat do të mbahen më 23 prill.

Kjo listë përmban 45,095 emra të votuesve, apo 1,345 votues më shumë në krahasim me Zgjedhjet Lokale 2021.

Publikime te ngjashme