Disa këshilla për një jetë më të lumtur

2 minutes, 57 seconds Read

Franca ka një histori të gjatë të kulturës së pasur, pastave të shijshme, veshjeve elegante dhe arkitekturës madhështore… lista është e pafundme. Por ndoshta ajo që bie më shumë në sy është stili i jetesës franceze dhe femrat shumë class të vendit.

Jini të sigurt në lëkurën tuaj

Rrobat, grimi dhe aksesorët të gjitha këto nuk janë parësore. Këshilla më e rëndësishme për të jetuar një jetë më të lumtur është besimi. Një nga mënyrat më të mira për të qenë më të sigurt është të shkoni në një kafene apo restorant, pa ju shoqëruar askush. Lejoni vetes të vendoset në lëkurën tuaj pa asgjë që t’ju shpërqendrojë si telefoni ose një libër. Nuk ka nevojë të ndiheni në siklet sepse do të ketë raste kur jeni vetëm dhe duhet të mësoni të jeni të kënaqur me veten

Rregulloni qëndrim

E keni vënë re ndonjëherë veten duke ecur me shpatulla të ulura? Shpesh është e pavullnetshme sikur kemi frikë të zëmë më shumë hapësirë sesa duhet. Një pjesë e të qenit më të sigurt është të mos kesh frikë të zësh hapësirë në jetën e përditshme. Hapini shpatullat dhe ecni me qëllim. Jini të vetëdijshëm për qëndrimin tuaj dhe korrigjoni atë sa herë që e gjeni veten të përkulur në veten tuaj. Një qëndrim i mirë sigurisht që do t’ju japë një nxitje të vetëbesimit.

Zhvilloni një stil nënshkrimi

Rrobat janë një pjesë e madhe e ndërtimit të besimit tuaj, dhe si të tilla, kushtojini pak kohë zhvillimit të stilit tuaj të veçantë. Mendojeni si uniformën tuaj – kur e dini se çfarë ju duket mirë dhe çfarë përshtatjeje e bën mirë trupin tuaj, detyra për të bërë blerje dhe për të vendosur se çfarë të vishni çdo ditë.

Krijoni stilin tuaj të veçantë dhe sigurohuni që të jetë mjaft komod për t’u veshur çdo ditë dhe mjaft elegant për të punuar për raste të ndryshme. Tani gjithçka që duhet të bëni është të përsërisni stilin tuaj ditë pas dite

Investoni në cilësi jo sasi

Mos harroni, cilësia mbi sasinë. Është shumë më mirë të keni më pak rroba të cilësisë së mirë që do t’i vishni vazhdimisht, sesa të keni rafte plot me copa që mezi i shikoni

Gratë franceze i kanë të gjitha të renditura, falë garderobave të tyre të vogla pariziane, është pothuajse e pamundur të kesh diçka tjetër përveç një koleksioni kapsulë elegant ku shumica e gjërave mund të kombinohen me disa pjesë të tjera.

Ndërtoni jetën tuaj jashtë punës

Ekziston një ndryshim i madh midis thjesht të bërjes së një jetese dhe të pasurit një jetë. Francezët janë të prirur të sigurojnë një ekuilibër të shëndetshëm punë-jetë dhe dinë kur të shkëputen nga ekranet e tyre. Mënyra më e mirë për ta praktikuar këtë është duke mos jetuar për të punuar. Merrni kohë pushimi, shmangni të ngrënit në lëvizje dhe investoni në rutinat e kujdesit për veten. Keni hobi të cilave u kushtoni kohë, mblidhuni me miqtë për ushqime të rastësishme dhe mësoni të eksploroni më shumë qytetin tuaj.

Publikime te ngjashme