Parakalimi madhështor i FSK-së dhe Policisë së Kosovë

0 minutes, 17 seconds Read

Ka nisur parakalimi i pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë dhe Policisë së Kosovës në shënim të 25-vjetorit të Ditës së Çlirimit.

Siç është bërë e ditur, për herë të parë në këtë parakalim paraqiten armët e reja të ushtarëve dhe policëve të Kosovës.

 

Publikime te ngjashme