NASA publikon pamje spektakolare të Tokës nga hapësira

0 minutes, 39 seconds Read

Pak ditë më parë, NASA publikoi video spektakolare të Tokës nga hapësira në rezolucion të lartë.

Njerëzit që kanë qenë në orbitën e Tokës, kanë mundësinë të shohin planetin tonë nga një kënd krejtësisht tjetër.

Ata thanë se ky top hapësinor i kaltër është mjaft i bukur dhe mahnitës, kur shikohet nga një distancë prej 400 kilometrash, kanë bërë të ditur nga agjencia hapësinore.

Të marra midis marsit 2022 dhe marsit 2023 gjatë ekspeditave 67 dhe 68 të Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor (ISS), këto pamjet me rezolucion ultra të lartë, na lejojnë të imagjinojmë se jemi një anëtar i ekuipazhit që ka kapur një moment të kohës së lirë dhe shikon nga hapësira gjithë botën.

Publikime te ngjashme