Gjermani vjen në Mitrovicë dhe konvertohet në mysliman në xhaminë e Shipolit

0 minutes, 16 seconds Read

Një gjerman me emrin Daniel Thul, ka ardhur në Mitrovicë dhe është konvertuar në islam.

Sot Daniel Thul konvertohet në Islam i deshirojm gjitha të mirat në jetë dhe e lusim Allahun që ta forcoj për rrugëtimin e mbetur të jetës së tij në paqe dhe dashuri.

Me respekt v’llau juaj.

Publikime te ngjashme