Çështja e dinarit, Vuçiq: Kurti s’po lejon licensim as të një banke shtetërore as private serbe

0 minutes, 30 seconds Read

Kosova nuk po lejon lincesimin as të bankës shtetërore serbe “Kursimoren e Postës së Serbisë” dhe as të ndonjë banke private, ka thënë Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, siç e citoi “KoSSeV”.

“Ne po ju themi, s’po doni Poshtanska Bankën, e cila është aty që nga 1910, nuk e bëjnë sepse në pronësi të shtetit serb; edhe Evropa u thotë që kanë të drejtë për këtë. Pa problem, u themi ne, gjejmë një bankë private. Ata na thonë, jo as bankë private, nuk ua licensojmë”, ka thënë Vuçiq.

Publikime te ngjashme