Fjalimi i parë i Talat Xhaferit si kryeministër: Mbetem përgjegjës para qytetarëve

1 minute, 0 seconds Read

Talat Xhaferi ka mbajtur fjalimin e parë pas marrjes së mandatit për të shërbyer si kryeministër i një qeverie teknike në Maqedoninë e Veriut.

Ai ka thënë se mbetet përgjegjës para qytetarëve dhe atyre që kanë vendosur për të ardhmen e vendit, raporton Klan Kosova.

“Gjithsesi që në këtë paraqitje të parë nuk kam më shumë më tepër të shtoj sesa ajo që thash para deputetëve. Me krenari dhe ndërgjegje të pastër dhe përgjegjësi të plotë kam pranuar, kam përgatitur dhe kam fituar këtë besim të qytetarëve përmes përfaqësueseve të tyre në Kuvend. I mbetem koshient përgjegjësisë, transparencës dhe llogaridhënies para qytetarëve dhe atyre që kanë vendosur ardhmërinë e këtij vendi”, është shprehur kryeministri Talat Xhaferi.

Tutje, ai u ka thënë qytetarëve që të mos brengosen për fotografinë familjare në të cilën mungojnë disa deputetë të propozuar nga opozita.

Sipas tij, gjatë shërbimit të tij, fotografia do të jetë ndryshe sepse edhe ata deputetë që munguan në fotografi i obligon ligji dhe kushtetuta që t’i shërbejnë vendit.

Publikime te ngjashme