Category: Stil

1 2 3 4 5 7 30 / 66 POSTS
“Vigjilenca online”, një studim i ri tregon sa është i dëmshëm për trurin tuaj

“Vigjilenca online”, një studim i ri tregon sa është i dëmshëm për trurin tuaj

Kur të zbuloni se çfarë i bën trurit tuaj të qenit vazhdimisht ‘online [...]
Të flasësh me veten është shenjë inteligjence

Të flasësh me veten është shenjë inteligjence

Mund të të ketë ndodhur edhe ty që po lexon këtë artikull. Mund ta kes [...]
7 këshilla praktike që ndikojnë te çdo grua të dojë më shumë veten!

7 këshilla praktike që ndikojnë te çdo grua të dojë më shumë veten!

Praktikimi i dashurisë për veten mund të jetë sfidues për shumë prej n [...]
Ëndrrat që nuk duhet të injorohen – zbuloni kuptimet e tyre

Ëndrrat që nuk duhet të injorohen – zbuloni kuptimet e tyre

Për shekuj me radhë, njerëzit janë përpjekur të interpretojnë kuptimin [...]
Gjashtë fshehtësitë e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

Gjashtë fshehtësitë e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

Sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) në S [...]
Neuroshkencë: 10 këngët më të mira (qetesuese) në histori (VIDEO)

Neuroshkencë: 10 këngët më të mira (qetesuese) në histori (VIDEO)

Një neurolog holandez, Dr. Jacob Jolij, bashkëpunoi në vitin 2015 me n [...]
Shenjat që tregojnë se martesa është në telashe

Shenjat që tregojnë se martesa është në telashe

Martesa kërkon përkushtim të vazhdueshëm, kompromis dhe duhet të keni [...]
Viti kur keni lindur zbulon një sekret të madh për ju

Viti kur keni lindur zbulon një sekret të madh për ju

Shifra e fundit e vitit që keni lindur, është ajo që fsheh informacion [...]
Pandemia rrit depresionin tek të rinjtë më shumë së kurrë më parë

Pandemia rrit depresionin tek të rinjtë më shumë së kurrë më parë

Sipas anketimeve të bëra gjatë pandemisë tregojnë se shifrat e persona [...]
1 2 3 4 5 7 30 / 66 POSTS