Category: Stil

1 2 3 4 7 20 / 67 POSTS
Ka disa shprehje që nuk duhet t’i përdorni asnjëherë në punë

Ka disa shprehje që nuk duhet t’i përdorni asnjëherë në punë

Disa shprehje do të ishte mirë t’i evitonit gjatë ditës tuaj në punë p [...]
10 arsye që tregojnë se është koha ta braktisni vendin e punës

10 arsye që tregojnë se është koha ta braktisni vendin e punës

Nëse keni kërkuar ndonjëherë në Google pyetjen – a është koha që të br [...]
Njerëzit e suksesshëm i bëjnë këto gjëra për çdo ditë

Njerëzit e suksesshëm i bëjnë këto gjëra për çdo ditë

Fokusohen në minutat, jo në orët. Njerëzit e suksesshëm janë të vet [...]
Pesë gjërat që çiftet duhët t’i bëjnë për një marrëdhënie të gjatë

Pesë gjërat që çiftet duhët t’i bëjnë për një marrëdhënie të gjatë

Nëse doni ta bëni një marrëdhënie të zgjasë ju duhet të bëni shumë për [...]
Pacolli e zbulon recetën e lumturisë, e ndan atë me miqtë në Facebook

Pacolli e zbulon recetën e lumturisë, e ndan atë me miqtë në Facebook

Deputeti i Kuvendit të Kosovës njëherësh kryetar i AKR-së, Behgjet Pac [...]
A do të ndryshojë sërish ora këtë vit?

A do të ndryshojë sërish ora këtë vit?

Të dielën më 29 mars në orën 2 të natës, kthehet ora verore. Akrepat [...]
Si ta menaxhoni zemërimin në rast se ziheni me kolegët e punës?!

Si ta menaxhoni zemërimin në rast se ziheni me kolegët e punës?!

Ju mund të mendoni se shfryrja e zemërimit tuaj është e shëndetshme, s [...]
Nëntë lloje të grave me të cilat shumica e burrave nuk mund të përshtaten!

Nëntë lloje të grave me të cilat shumica e burrave nuk mund të përshtaten!

Mungesa e komoditetit në një marrëdhënie, e bën atë të mos funksionojë [...]
Gratë duhet të dalin të pakten dy herë në javë me shoqërinë për të qenë mirë

Gratë duhet të dalin të pakten dy herë në javë me shoqërinë për të qenë mirë

Të dalësh me shoqërinë të paktën dy herë në javë bën shumë mirë për sh [...]
Sa minuta iu duhet që të bini në gjumë? Kjo tregon se a keni probleme me shëndetin dhe çfare

Sa minuta iu duhet që të bini në gjumë? Kjo tregon se a keni probleme me shëndetin dhe çfare

Të rrallë janë ata njerëz që i zë gjumi sapo mbështesin kokën në jastë [...]
1 2 3 4 7 20 / 67 POSTS