Momenti kur 16 vjeçari i jep mesazhin lamtumirës familjes së tij, arsyeja është vërtetë prekëse (Video)

Një moment prekës dhe emocionues ka ndodhur me 16 vjeçarin George i cili është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë, gjegjësisht me gjakderdhje në tru e gjithashtu kishte edhe një thyrje të kockës së trurit. Në video është i përshkruar momenti i dhimbshëm kur 16 vjeçari i jep Iamtumirën e fundit familjes së vet, arsyeja […]

Përqindjet e disa prej simptomave që mund të shfaqen te femrat para një sulmi në zemër

Sulmet në zemër janë të njohur për shfaqjen e papritur, duke i bërë ato një nga kushtet më vdekjeprurëse në botë. Një goditje ndodh kur rrjedhja e gjakut në zemër ndalon papritur. Kjo shkakton një cunami simptomash, por ka prova që shenjat paralajmëruese mund të shfaqen në muajt para ndikimit. Sipas një studimi, gratë mund […]