Momenti kur 16 vjeçari i jep mesazhin lamtumirës familjes së tij, arsyeja është vërtetë prekëse (Video)

0 minutes, 51 seconds Read

Një moment prekës dhe emocionues ka ndodhur me 16 vjeçarin George i cili është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë, gjegjësisht me gjakderdhje në tru e gjithashtu kishte edhe një thyrje të kockës së trurit.

Në video është i përshkruar momenti i dhimbshëm kur 16 vjeçari i jep Iamtumirën e fundit familjes së vet, arsyeja është vërtetë prekëse! Kur mjeku u tregon familjës së tij që do të jetë një ndërhyjre e vështirë dhe se George mund të jetë për një kohë të gjatë në koma, George e kupton këtë dhe jep një mesazh që emocionon të pranishmit, duke kërkuar fillimisht të bisedoj me nënën e tij përmes telefonit. Edhe pse sëmundja ishte e rëndë dhe ndërhyrja e vështirë, fatmirësisht, Goerge operohet me sukses dhe pas 4 ditësh në koma kthehet në normalitet.

Për më shumë ndiqeni videon e më poshtme…

Publikime te ngjashme