Blogeri Amerikan ka një porosi të “lezetshme” për qeverinë Serbe, pasi vizitoi për 10 ditë Serbinë!

1 minute, 29 seconds Read

Youtuberi i famshëm amerikan Nano Bytes, ku në profilin e tij në Youtube NanoBytesInc dhe rrjetet tjera sociale publikon aventurat e tij në vende të ndryshe të botës, këtë verë ka zgjedhur që të vizitoj shtetet e Ballkanit ku nga disa ditë ka kaluar thuajse në të gjitha shtetet. Edhe pse nuk kishte njohuri të mira historike për shumicën e shteteve ai, u mundonte t’i përshkruante disa ngjarje. Gjatë vizitës që në ditën e dhjetë i bënë vendit të ashtuquajtur “Skull Tower” në Nish të Serbisë, ai tregon se si Turqit masakruan ushtaret serb në atë vend dhe me kafkat e tyre e ndërtuan këtë kullë.

Gjithashtu në fund, para se të hynte në Kosovë, ai thotë se e din se Kosova është shtet i pavarur dhe pavarësisht se qfarë mendon politika – qeveria e serbisë, për të është e rendësishme ajo që mendon populli i Kosovës duke e pershendetur qeverinë serbe me fjalët: “…if the people of Kosovo say that they are their own independent country they’re not hurting anybody and the Serbian government can go fu…k itself, I just got recognized again and uh the serbians are not gonna like the things that I am gona saying..”. “.. nëse njerëzit e Kosovës thojnë se ata janë shtet i pavarur ata nuk janë duke lënduar askënd, qeveria Serbe mund të shkoj qi…t, unë i pranoj ashtu, dhe uh, serbve mund të mos ju pelqejnë gjërat që po i them….

Për më shumë ndiqeni vidoen me titulin: Dita e 10 në Serbi, ku nga minuta 2:11 pershendet Serbinë në formën e tij më të mirë:

Publikime te ngjashme