Driton Selmanaj kryetar i degës në Prizren, vijnë menjëherë dhjetëra aderime të rinj…

0 minutes, 41 seconds Read

Me Dritonin po vijnë aderime e reja, kështu njofton dega e LDK-së në Prizren

Dhjetëra të rinj, sot u bashkuan në rrugëtimin tonë politik për Prizrenin, shkruan faqja e LDK-së në rrjetin social facebook

Postimi i plotë i tyre

Kryetari i degës së LDK-së në Prizren, Driton Selmanaj, sot ka pritur në zyret e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhjetëra të rinj që u bashkuan në shtëpinë tonë politike dhe vizionit për Prizrenin. Sot jemi më të fortë, më të plotësuar dhe shumë më të frymëzuar që të rinjve tanë t’ju ofrojmë më shumë mundësi për të realizuar ëndrrat e tyre, në vendin e tyre!

LDK është shtëpia politike e të rinjve të Prizrenit. Mirësevini!

LDK #Lidhja Lidhja Demokratike e Kosovës

Publikime te ngjashme