Vuçiq thotë se sipas marrëveshjës asociacioni duhet të krijohet siç është me marrëveshjet e vitit 2013-2015

0 minutes, 33 seconds Read

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është deklaruar pas takimit që është mbajtur në Ohër mes ti dhe kryeministrit, Albin Kurti.

Vuçiq në një konferencë për media pas takimit ka thënë se është e rëndësishme formimi i Asociacionit dhe sipas tij është obligim prioritar në pajtim me marrëveshje e mëparshme.

Është me rëndësi të madhe që formimi i Ascociacionit është obligim prioritar në pajtim me marrëveshjet e mëparshme në kuadër të dialogut, thotë Vuçiq. Unë nuk kam nënshkruar asgjë. Asociacioni duhet të krijohet siç është me marrëveshjet 2013/15.” – ka thënë Vuçiq para gazetarëve.

Publikime te ngjashme