Tërmkolli thotë se po të ishte gjallë Rugova do të çonte letër në Speciale në mbrojtje të UÇK-së

1 minute, 10 seconds Read

Anëtarja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Melihate Tërmkolli ka reaguar pas gjykimit të nisur ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Hagë.

Ajo ka deklaruar se po të ishte gjallë Ibrahim Rugova do të dërgonte letër në Speciale në mbrojtje të luftës së UÇK-së dhe popullit të Kosovës dhe se do të uronte pafajësinë e të gjithë të akuzuarave.

Tërmkolli nuk ka kursyer kritikat ndaj presidentet e kryeministrit, për heshtjen e tyre.

“Ku po jetojnë përfaqësuesit më të lartë të Kosovës, në çfarë planeti janë?!”, ka shkruar ajo mes tjerash.

Reagimi i plotë:

Po të ishte Presidenti Rugova, e pakta që do të bënte dje, ai do të niste një letër Gjykatës Speciale në mbrojtje të luftës së UҪK-së dhe popullit të Kosovës për çlirim nga okupatori gjenocidal serb dhe do të uronte pafajësinë e të gjithë të akuzuarëve. Burrështetasi e patrioti i vërtetë, në rend të parë vë interesin e shtetit!

Asnjë fjalë nga Presidentja, tani! Asnjë fjalë nga Kryeministri, tani!

Ku po jetojnë përfaqësuesit më të lartë të Kosovës, në çfarë planeti janë?!

Presidentja u muar me plotësimin e “stafit” të saj, ndërsa Kryeministri dhe ndihmësit e tij me ”Zajedenicën”!

Turpi ka emër e mbiemër!

Dhe jo vetëm turpi!

Publikime te ngjashme