Rohde: Gjermania do ta vazhdojë mbështetjen e Kosovës në energjinë e gjelbër

0 minutes, 26 seconds Read

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka folur lidhur me ndërtimin e impiantit fotovoltaik.

Ai ka theksuar se shteti i tij do të vazhdojë të ndihmojë Kosovën në rrugën e energjisë së gjelbër dhe asaj diellore.

“Gjermania ta mbështesë rrugën e tranzicionit të energjisë diellore të Kosovës. Një projekt i tillë si ndërtimi i impiantit fotovoltaik do të kontribuojë në rritjen e burimeve të ripërtritshme dhe të demonstrojë fizibilitetin e një projekti të tillë”, ka thënë Rohde.

Publikime te ngjashme