Profesori Feraj: Opozita është e gatshme ta shes veriun për ‘kthim në pushtet’

0 minutes, 21 seconds Read

Profesori unveristar, Hysamedin Feraj, ka akuzuar opozitën, duke thënë se për kthim në pushtet mund ta “shesin veriun”.

“Sa është çmimi i veriut të Kosovës? Për sa vlen të shitet?”, Kurti do të përgjigjej që nuk është në shitje, ndërsa sipas tij, opozita do ta shiste për kthim në pushet dhe për disa investime nga BE e SHBA”, ka shkruar ai në Facekook.

Publikime te ngjashme