Pasuria e majme e kreut të Prishtinës – banesa, rezidencë, veturë Tesla e koleksion pikturash milionëshe

0 minutes, 35 seconds Read

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka publikuar ka deklaruar pasurinë në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit, ndërsa ka deklaruar se është aksionar në tri kompani.

I pari i Prishtinës ka deklaruar se është pronar i tri banesave, një rezidence dhe një objekti afarist.

Ai po ashtu ka thënë se posedon një veturë Tesla si dhe koleksion pikturash prej 4 milionë euro, të trashëguara.

Rama po ashtu zotëron aksione në disa shoqëri aksionare.

Kryetari i Prishtinës po raportuar për kursimet. Ai po ashtu ka deklaruar detyrime milionëshe në bankë.

Deklarimin e plotë të pasurisë së Përparim Ramës mund ta lexoni këtu:

Publikime te ngjashme