Olta ulet afër tij, Luizi e injoron dhe largohet

0 minutes, 12 seconds Read

Mëngjesin e sotëm Luizi po shijonte kafen në oborrin e shtëpisë.

Por menjëherë sa Olta u afrua për t’u ulur, Luizi zgjodhi të largohej duke u ulur në pjesën e verandës së shtëpisë.

Publikime te ngjashme