Komenti epik i Elza Ujkanit në njoftimin e Komunës së Prishtinës për erërat e forta

0 minutes, 42 seconds Read

Gjatë ditës së djeshme në Prishtinë kishte erëra të forta. Për rrezikun nga erërat e forta, komuna doli me një njoftim për qytetarët, duke iu kërkuar që të kenë kujdes të shtuar.

Epik ka qenë komenti i Elza Ujkanit, 23-vjeçares që u lëndua rëndë pas rënies së kulmit teksa po ecte në afërsi të ndërtesës së re të komunës së Prishtinës.

Ajo ka ironizuar me një koment në njoftimin e fundit të Komunës së Prishtinës.

“Oki”, ka shkruar Elza në njoftimin e komunës.

Kujtojmë se Ujkani ishte e shtrirë për disa ditë në spital pas gjendjes së rëndë shëndetësore. Pas disa ditësh asaj i kishte ardhur vetëdija dhe gjendja shëndetësore i ishte përmirësuar.

Publikime te ngjashme