Janë ndalur tre tregtarë nga Shkupi

0 minutes, 37 seconds Read

Më 9 shkurt në ora 12:45 në Shkup, zyrtarë policorë nga Njësiti policor për intervenim në SPB Shkup, e kanë ndalur B.B.(26) nga Shkupi, pasi i është gjetur pluhur i bardhë.

Në zonën e Karposhit të Shkupit, zyrtarë policorë të Njësisë së Policisë Intervenuese në SPB Shkup, më 9 shkurt në ora 22:15, e kanë privurar M.T.(39) nga Shkupi, pasi i është gjetur dhe konfiskuar marihuana.

Më 9 shkurt, në ora 13:00, në zonën e Komunës së Aeroportit në Shkup, zyrtarë policorë nga Njësiti policor për intervenim në SPB Shkup, kanë ndalur A.N.(33) nga Shkupi, pasi iu gjet marihuanë dhe i është konfiskuar.

Pas dokumentimit të plotë të rasteve, do të vijojë një dorëzim përkatës./Telergafi

Publikime te ngjashme