Imami Musafë Bajrami thotë se po bëhën thirrje për vrasjen e tij, bën denoncim publik për këtë çështje!

0 minutes, 32 seconds Read

Imami Mustafë Bajrami e ka bërë një denoncim publik.

Ai ka thënë se po bëhet thirrje për vrasjen e tij.

“Bëhet thirrje publike për vrasjen time! Kam dy pyetje miq të dashur. Të parën të gjithëve juve pa dallim profesioni, e të dytën profesionalistëve që merren me kriminalistikë e gjëra të tilla; 1) A e njeh dikush këtë person? 2) Pse nuk dalin me emër e mbiemër këta njerëz; sepse janë vrasës të vërtetë dhe duan ta kryejnë punën në pritë, apo sepse janë hajgarexhinjë”, ka shkruar imami.

Postimi i plotë:

Publikime te ngjashme