Kamerat GoPro të Hamasit tregojnë se si grupi hyri në Izrael

0 minutes, 59 seconds Read

Një seri videosh të publikuara në fillim të kësaj jave, të marra nga kamerat GoPro të personave të armatosur të Hamasit, tregojnë se si grupi depërtoi nëpër barrierat e sofistikuara të kufirit të Izraelit në Gaza.

Videot, të publikuara nga grupi “South First Responders” në Telegram të hënën, tregojnë personat e Hamasit duke mbërritur në pengesën e sigurisë së Izraelit, disa me motoçikleta, përpara se të hapin një hapësirë në gardh.

Pas depërtimit të gardhit të parë, terroristët vazhdojnë nëpër zonën e bllokuar të Izraelit derisa arrijnë në një pjesë tashmë të dëmtuar të gardhit të dytë.

Pas thyerjes së gardhit të dytë dhe hyrjes në Izrael, klipi tjetër tregon se si terroristët hapin një vrimë në një mur që rrethon Kibbutz Kerem Shalom, në kufirin me pjesën jugore të Rripit të Gazës, dhe hyjnë në komunitet.

Në video të mëtejshme, terroristët mund të shihet duke hapur zjarr në mënyrë të rastësishme në shtëpi dhe duke u përfshirë në beteja me ekipin lokal të sigurisë.

Publikime te ngjashme