Grubi, Ahmetit për korridorin 8: Bac u kry!

0 minutes, 37 seconds Read

Zv. kryeministri i parë i Qeverisë së RMV-së, Artan Grubi gjatë cermonisë së vendosjes së guthemelit të Korridorit 8 falënderuar kryetarin e BDI-së për realizimin e këtij projekti.

“Sot vetëm dua të ju falënderoj. Të filloj nga z.Kovaçevski, ish kryeministrin Zaev, gjithë deputetët, kryetarët e komunave për përkrahjen, të gjithë anëtarët e komitetit në qeveri, Ndërmarrjen për Rrugët Shtetërore, Ambasadën e SHBA-ve dhe jam shumë krenar që Bechtel Enka do të ndërtoj këtë projekt madhor. Më së shumti falënderoj një njeri që na dha ëndrrën e tij dhe na mundësoi ta realizoj, Bac u kry, kryetar u kry!”, tha Artan Grubi./Telegrafi

Publikime te ngjashme