Category: Ekonomi

1 2 327 / 27 POSTS
Parashikim befasues: Ky vend do të bëhet superfuqia ekonomike pas pandemisë

Parashikim befasues: Ky vend do të bëhet superfuqia ekonomike pas pandemisë

Cili vend do të bëhet superfuqia ekonomike pas pandemisë, NY Times ka [...]
Gjermani, tregut të punës i duhen tre vite për të rimarrë veten

Gjermani, tregut të punës i duhen tre vite për të rimarrë veten

Do të duhen të paktën tre vjet që tregu gjerman i punës të rikuperohet [...]
Nuk ulet akciza për prodhuesit e lëngjeve

Nuk ulet akciza për prodhuesit e lëngjeve

Pandemia Covid 19, ka vështirësuar funksiononimin e prodhuesve vendorë [...]
Biznesi në prag të falimentimit shkaku i pandemisë

Biznesi në prag të falimentimit shkaku i pandemisë

Pas tre vjetësh të hapjes, restoranti ‘Sonder’ i udhëhequr nga Agnesa [...]
Thellohen pasojat e krizës ekonomike, 50 milionë euro më pak në ATK

Thellohen pasojat e krizës ekonomike, 50 milionë euro më pak në ATK

Administrata Tatimore dhe Dogana e Kosovës përkundër gjendjes emergjen [...]
Nis peticioni kundër paraqitjes së Kosovës si pjesë të Serbisë në Maps

Nis peticioni kundër paraqitjes së Kosovës si pjesë të Serbisë në Maps

Një peticion ka nisur kundër paraqitjes që Apple Maps po i bën Kosovës [...]
1 2 327 / 27 POSTS