Banorët bëjnë plane kundër Luizit, Bledi: Kanë ndryshuar raportet…

0 minutes, 29 seconds Read

Bledi ka diskutuar me Nitën, Kristin dhe Dean për zgjedhjen e liderit të ri për këtë javë.

Banorët u shprehën se Qetsori dhe Luizi do garojnë për të marrë pozicioni e liderit, ndaj ata duhet të tregohen më të shpejtë.

Kristi tha se atë nuk e voton askush për t’u vendosur lider, por Nita dhe Bledi e kundërshtoi këtë gjë.

Nita shtoi se ai ka mundësi më shumë se Luizi dhe Qetsori, për të mbledhur vota e për ta fituar këtë pozicion.

Publikime te ngjashme