Kuvendi me seancë plenare, bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Prokurorin e Shtetit

0 minutes, 52 seconds Read

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancën plenare duke filluar nga ora 10:00.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se do të jenë në rend të ditës shtatë pika, në mesin e tyre është propozimi i Lëvizjes Vetëvendosje për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare.

Rendi i ditës:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L – 123 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të Agjencive Ekzekutive,

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-167 për Prokurorin e Shtetit

Shqyrtimi i rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit të teknologjisë së informacionit “Sistemi për Menaxhimin e Pagave”,

Shqyrtimi i rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit: “Funksionimi i sistemit të Grantit të Performancës Komunale dhe menaxhimi i projekteve të financuara nga Donatorët për vitin 2021”,Propozimi i GP të LVV për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare.

Publikime te ngjashme