Ukraina këngë për Nënë Terezën në Eurovision 2024

0 minutes, 46 seconds Read

Një lajm intersant vjen nga Ukraina, këngëtaret ukrainase Jerry Heil dhe alyona alyona do të përfaqësojn Ukraininën në Eurovision 2024.

Kënga titullohet “Teresa & Maria” që i kushtohet dy grave më të famshme në botë: Nënë Terza dhe Maria, nëna e Krishtit.

Vetë këngëtaret shpjeguan se kuptimi i këngës është se njerëzit e shenjtë kanë lindur dikur si njerëz të zakonshëm dhe të gjithë kanë mundësinë të arrijnë lartësi joreale. Sot në Instagramin e artistëve është shfaqur një video me reagimet e të huajve për këtë këngë, ja çfarë thonë ata:

“Zot, çfarë gjuhe e bukur ukrainase”;

“Kjo këngë mund të jetë e madhe në Shtetet e Bashkuara! Prodhim fantastik!”;

“Uau, kjo është një këngë për Virgjëreshën!”;

“Biti është shumë i fuqishëm, apo jo?”

“Më pëlqen melodia.”

Publikime te ngjashme