Aktiviteti interesant në New York, njerëzit mblidhen për të ngrënë drekë plotësisht lakuriq

0 minutes, 40 seconds Read

Një aktivitet shumë interesant po mbahet në qytetin amerikan të New York-ut.

Kjo pasi një grup njerëzish po mblidhen në një vend për të ngrënë drekë plotësisht lakuriq si dhe për të medituar, transmeton Telegrafi.

Iniciativa quhet “The Füde Breathwork Experience”, dhe tarifa për të hyrë aty është 44 deri në 88 dollarë, në kuadër të kësaj pakoje ju do të bëni ushtrime të frymëmarrjes dhe të shërbeheni me ushqim vegan.

Qëllimi i këtij aktiviteti është të ndihmojë njerëzit të lidhen me ‘veten e tyre duke medituar’.

“Mendoj që është mirë të shohësh të gjithë që bëhen disi të rehatshëm, vetëm për të marrë pjesë në këtë hapësirë”, tha një pjesëmarrëse./Telegrafi

Publikime te ngjashme