Xherdan Shaqiri përfundon në gjykatë në Zvicër

0 minutes, 55 seconds Read

Xherdan Shaqiri po planifikon një vilë në Rheinfelden AG që do të kushtojë gati tre milionë franga, përcjell albinfo.ch.

“Por projekti është në rrezik serioz, sepse është hequr leja e ndërtimit. Çështja tani është në Gjykatën Federale”, shkruan mediumi zviceran “Blick”.

“Jo vetëm Roger Federer (42) po përballet me një mosmarrëveshje ligjore me mega-pasurinë e tij, por edhe Xherdan Shaqiri (32) ka shumë probleme ndërtimi.

Qyteti i Rheinfelden AG i dha atij lejen e ndërtimit në gusht të vitit 2022.

Pas publikimit të aplikimit për ndërtim në pranverë 2021, pati katër kundërshtime.

Ndër të tjera, u kritikuan hijet, emetimet e dritës dhe sipërfaqja e gjelbër që është shumë e vogël.

Këto kundërshtime fillimisht u zbutën përmes korrigjimit të projektit, për këtë arsye u miratua kërkesa për ndërtim.

Megjithatë, leja nuk ishte ende ligjërisht e detyrueshme; ankuesit kishin 30 ditë për të paraqitur ankesë.

Kanë kaluar rreth një vit e gjysmë që nga atëherë dhe asgjë nuk ka ndodhur”, shkruan më tej.

Publikime te ngjashme