Vazhdon edhe sot procesi gjyqësor në rastin Thaçi dhe të tjerët

0 minutes, 32 seconds Read

Në Gjykatën Speciale në Hagë sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇK-së, i njohur si rasti “Thaçi dhe të tjerët”.

Ky proces gjyqësor pritet të fillojë nga ora 09:00 dhe të zgjasë deri në ora 16:30.

Ndryshe, dje për herë të parë pas nisjes së gjykimit në Gjykatën Speciale, u deklarua ish-kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli.

Deklarata e Veselit pati të bëjë me orët e përdorura për marrjen në pyetje të dëshmitarëve, që më pas po ndikojnë në tejzgjatjen e paarsyeshme të procesit ndaj krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Publikime te ngjashme