“Të kam shpirt”, Luizi puth Kiarën në lavanderi

0 minutes, 24 seconds Read

Kiara dhe Luizi e kanë nisur ditën me ledhatime e përqafime. Që kur Kiara u ngrit nga gjumi, Luizi shkoi te shtrati i saj dhe e ledhatonte lehtë në fundshpinë.

Ky i fundit thuajse nuk ndahet një sekond nga Kiara. Madje, kur ajo ishte në lavanderi për të nderë rrobat, Luizi shkoi aty dhe papritur i dha një puthje dhe një përqafim.

Luizi: Të kam shpirt. Era e mirë, ë?

Kiara: Po, era pishë.

Luizi: Era çfarë?

Kiara: Era pishë.

Publikime te ngjashme