Statistikat e ekipit Bad News Eagles në ndeshjen ndaj ekipit të dytë në renditjen botërore – FaZe

0 minutes, 42 seconds Read

Bad News Eagles edhe njëherë kanë shënuar fitore ndaj ekipit FaZe, për ta siguruar pjesëmarrjen në BLAST Paris Major.

Këtë ndeshje ekipi shqiptar e fituan me rezultat të përgjithshëm 2-0 me mapa, ndërsa lojtari më i dalluar ishte Genc “gxx-“ Kolgeci.

Gxx e përmbylli ndeshjen me 48 eliminime dhe një vlerësimin 1.29 nga HLTV.

Paraqitje të shkëlqyer patën edhe pjesa tjetër e ekipit shqiptar, ku secili e kreu punën e tij siç është më së miri.

Më poshtë i gjeni statistikat e ekipit Bad News Eagles ndaj ekipit FaZe:

Genc ‘gxx-‘ Kolgeci, 48 eliminime, vlerësimi nga HLTV 1.29.
Rigon ‘rigoN‘ Gashi, 45 eliminime, vlerësimi nga HLTV 1.24.
Flatron ‘juanflatroo‘ Halimi, 37 eliminime, vlerësimi nga HLTV 1.13.
Dionis ‘sinnopsyy‘ Budeci, 39 eliminime, vlerësimi nga HLTV 1.11.
Sener ‘SENER1‘ Mahmuti, 30 eliminime, vlerësimi nga HLTV 1.05.

Publikime te ngjashme