‘Si më bënë agjent të CIA-s dhe UDB-s që 14 vjeç’, mësuesi rrëfen historinë në ‘Esencë’: Takimi im me Hysni Kapon, Ramiz Alinë dhe Enver Hoxhën

0 minutes, 38 seconds Read

Mësuesi dibran që sakrifikonte 8 orë rrugë natën për të shkuar te nxënësit, edhe pse nuk i dhanë arsim! Edhe pse nuk i dhanë arsim, ia doli të bëhet mësues.

Djaloshi që kur dilte në mal me dele, i harronte se lexonte librat, ndërkohë delet humbisnin. Mësuesi që bënte mbi 8 orë rrugë natën, për të shkuar në mëngjes te nxënësit. Vajza e njohu kur ajo u bë 7 vjeçe, sepse nuk ishte në shtëpi. Ndiqni rrëfimin e ish mësuesit të sakrificave dhe etjes për arsim, Sadik Prethi për emisionin Esencë në ekranin e Report Tv.

Eljan Tanini: -Si ishte jeta e një djali gati adoleshent në Luzni të Dibrës?

Publikime te ngjashme