Rron Gjinovci: Në sytë e publikut Kurti është fitimtar, opozita me humbje spektakolare, ja pse!

0 minutes, 59 seconds Read

Analisti Rron Gjinvoci, ka thënë se opozita e ka fituar edhe një humbje spektakolare, duke i dhënë vëmendje asociaiconit dhe jo fushave tjera ku Qeveria ka performu katastrofalisht, nuk ka pasë vëmendje.

Gjinovci thotë se “në sytë e publikut Kurti është fitimtar në temën që mediat e kanë bo me u dukë ma e rëndësishmja”, shkruan ai.

Postimi në Facebook:

Opozita ia ka pa sherrin “mediave”, të cilat për interes t’vetin, për klikime e shikime kanë bo spektakël me dialogun dhe asociacionin, e kanë mbajtë artificialisht si temë super qendrore, nji temë ku Kurti ka shkëlqy. Ndërkohë në pothujse cilëndo fushë tjetër ku Qeveria ka performu katastrofalisht, nuk ka pasë vëmendje. Tash është vonë. Në sytë e publikut Kurti është fitimtar në temën që mediat e kanë bo me u dukë ma e randësishmja. Kosova ka shtri sovranitet e ka rezistu në dialog si asnjiherë ma parë. Ja pra ai fitoi në temën ma “të randësishme”, ai e meriton edhe nji mandat me 50%. “Mediat” kanë bo pare, Albini vota, opozita e ka siguru edhe nji humbje spektakolare

Publikime te ngjashme