Rishpallet konkursi për anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

0 minutes, 36 seconds Read

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit sot do të bëjë rishpalljen e konkursit për anëtarë në Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Hera e fundit kur u propozua shpallja e konkursit për anëtarë ishte në shkurt të këtij viti.

Asnjë nga kandidatët e propozuar për këtë pozitë nuk mori votat e mjaftueshme për t’u përzgjedhur.

69 deputetë morën pjesë në votimin e fundit për këtë pikë, 36 prej tyre që bënë vota të pavlefshme, 26 që votuan për Besnik Bislimajn dhe 7 për Alban Ajvazin.

Kësi soji, u shpall edhe i pavlefshëm ky konkurs.

Publikime te ngjashme