Mblidhet Kuvendi, në rend dite 28 pika

0 minutes, 30 seconds Read

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mbajë sot seancën e radhës, e cila do të jetë vazhdim i pikave të papërfunduara të dy seancave paraprake.

Në rend të ditës janë 28 pika nga seanca që nuk përfunduan në shkurt, prill dhe maj.

Seanca e Kuvendit pritet të fillojë në ora 12:00.

Paraprakisht do të mblidhet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Në këtë mbledhje do të bëhet rishpallja e konkursit për anëtarë më Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Publikime te ngjashme